我的老貯(值)記錄。。。。加評價。。。

以前簽了P記48個月2XX元300M,因為簽了約,故沒有留意其他途徑,出街方面只能用好差的SIM咭連線。。。看不到任何VIDEO ,NEWS ,聽RADIO 也室室吓。。。。。偶然機會下,連線到HKEPC學習。。。。當時仍然有6個月合約。。。。。(會一直更新)。。。。。

RESERVED FOR RENEW

RESERVED FOR COMMENT

以前簽了P記48個月2XX元300M,因為簽了約,故沒有留意其他途徑,出街方面只能用好差的SIM咭連線。。。看不 ...
oasisman 發表於 2014-12-28 16:35

簽48個月咁長?

回覆 4# dolbysnoopy

幾年前的事,有一點印象,好像是什麼升級光纖舊PLAN加長變新PLAN,有尿袋送,最ON9的是還有7個月約時我比了搬遷費,不過有一些回饋贈超市COUPON。。

回覆  dolbysnoopy

幾年前的事,有一點印象,好像是什麼升級光纖舊PLAN加長變新PLAN,有尿袋送,最ON9的 ...
oasisman 發表於 2014-12-28 18:17

試過有次有sale屎打黎話有仆佳劵送,事後先知原來係要續約,但佢又冇講,最後無奈違約收場

首先接觸的便是清兄的HEA卡,因為他說得很神奇,於是便去了老鴨搜尋,我當天(4個月前)下午去,好熱,好臭,好艱苦,每檔問,但搵不到,接下來便開始地氈式搜尋,也搵不到,跟住便叫檔主吃幫手搵,他電了幾個朋友,也搵唔到。。。。。。失敗。。。。失望之下,偶然行到老深外界,是一條食街和玩具街,玩具店旁有一檔不起眼的卡檔,於咭堆中,(此時已是八點),有一張閃閃發光的咭,是HEA咭!奧!我搵到了,EUREKA!F。U!。。。。
此時我語無論次的同檔主講,我要這張,(其實只有一張)連增值COUPON,一上手後,是一個靚NO。 5ABBABBC 。。。。。可是。。。。。

支持

首先接觸的便是清兄的HEA卡,因為他說得很神奇,於是便去了老鴨搜尋,我當天(4個月前)下午去,好熱,好臭 ...
oasisman 發表於 2014-12-28 18:47

我張hehe係9字頭,個號碼好普通,想再抽過

我張hehe係9字頭,個號碼好普通,想再抽過
shatinyou 發表於 2014-12-28 21:26

我都係,仲未開卡
尋日見到又有間小型手提電話舖又HEA卡擺出嚟,唔洗去賓印店買。