想揾張大陸電話卡 長養 有咪好介紹?

之前張大陸sim卡唔見左 係大陸補領要實名咁煩
有無少用量大陸卡介紹?想keep住個號碼長用
淨大陸打電話 唔上網都得 但要打到長途
最好有小小數據可以whatsapp wechat
一卡兩號有無都ok
最緊要平

唔該晒

tb 0月租幫到你

tb 0月租幫到你
Mr.Tom 發表於 2015-1-8 18:39
請問有無相?

我都想揾張 hk 打番大陸, 但儲值卡唔好半年就玩完, 一係就充值完就無乜著數果隻。 網上電話又怕沙沙聲 ...
brainiepc 發表於 2015-1-8 17:44

大陸卡真係冇乜優惠……我依家養聯通孖号大陸版,一個月6蚊人仔來電,HK聽HK唔洗錢,大陸聽大陸唔洗錢,主要玩淘宝同大陸銀行用,一年72蚊人仔,再加上聯通可上17wo, 玩免費大陸用2G流量,我已儲到1000mb, 返下大陸又可whatsapp, 算係咁囉

用左張動感地帶 7 8 年...為左KEEP NO.  停緊機
唔停機一個月25蚊最低消費

用左張動感地帶 7 8 年...為左KEEP NO.  停緊機
唔停機一個月25蚊最低消費
剋星 發表於 2015-1-8 21:31

停機好像要5蚊一個月,試下問可否轉品牌,轉神州行輕鬆卡,6蚊來電顯示一個月
http://gd.10086.cn/commodity/opt ... CE_PACKAGE_03.shtml

停機好像要5蚊一個月,試下問可否轉品牌,轉神州行輕鬆卡,6蚊來電顯示一個月
  ...
kklam 發表於 2015-1-8 21:44

我廣州卡黎..重點係我唔見左張卡...淨係做到網上LOGIN D野
停機係要5蚊..但我又唔覺佢扣左錢..

請問師兄。
6元月租黃卡是否要每6個月充值一次?

大陸卡真係冇乜優惠……我依家養聯通孖号大陸版,一個月6蚊人仔來電,HK聽HK唔洗錢,大陸聽大陸唔洗 ...
格拉底 發表於 2015-1-8 20:36

請問咁多位師兄。
6元月租黃卡是否要每6個月充值一次?