鴨記最寸卡檔選舉

黃金買完野, 心魔, 過鴨記睇下靈月費咩價
行過樓梯底檔
見"一" (one & only one) 個人響到睇緊電話卡
聽到某男子又寸人
"啱就快 d 買返張啦, 睇咁耐唔好阻住哂"

死性不改
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1

北河街有檔
d 卡放響到標哂 no
1 張 xx, 3 張 xxx
見有人攞起 "面頭" 3 張俾錢
條女話優惠無得揀號,  放低嗰幾張再自己細心揀 3 張唔知乜號俾個客
又係 "趕客 mode"

北河街有檔
d 卡放響到標哂 no
1 張 xx, 3 張 xxx
見有人攞起 "面頭" 3 張俾錢
條女話優惠無得揀號,  放 ...
Botti 發表於 2015-1-18 09:10

我覺得寫得號碼出來,一定有人會㨂卡。如果不想人㨂號,不如全部唔好寫。

鴨記好有禮貌既,我仲驚

我覺得寫得號碼出來,一定有人會㨂卡。如果不想人㨂號,不如全部唔好寫。 ...
dolbysnoopy 發表於 2015-1-18 13:17

我都覺得係,靚NUMBER,寫出黎賣貴D,人之常情,
唔靚NUMBER咪唔好寫出黎,咁咪唔會㨂來㨂去囉.

信興阿姐!

信興阿姐!
278278 發表於 2015-1-18 16:18

唔夠四眼仔寸

黃金買完野, 心魔, 過鴨記睇下靈月費咩價  
行過樓梯底檔
見"一" (one & only one) 個人響到睇緊電話卡 ...
Botti 發表於 2015-1-18 08:21

無乜邊檔唔串
佢串我 我實串番佢
唔似得鵪鶉咁  
唔識還拖

via HKEPC Reader for Android

呃人大叔, 這檔口的女檔主很寸. (近馬會之十字路口,金鋪外)

串得過賣過期咭,串得過講明免月費,一開咭扣你三十蚊。不誠實比串更難容忍。回覆 7# pooh_tigger