$200面值卡巴卡$130係咪平左?

之前好似$148定$138
另外,前排收到sms話六月開始收$2.5行政費,如一開卡即扣,咁咪唔夠用四次1G,會唔會係咁所以減價

另外,前排收到sms話六月開始收$2.5行政費,如一開卡即扣,咁咪唔夠用四次1G,會唔會係 ...
lastphoenix 發表於 2015-1-19 19:43

边張卡,幫你去check下

另外,前排收到sms話六月開始收$2.5行政費,如一開卡即扣,咁咪唔夠用四次1G,會唔會係 ...
lastphoenix 發表於 2015-1-19 19:43

用1蚊大法就啱啱好4個月

呢張唔係巴基卡

回復 1 #lastphoenix

200蚊卡不嬲都係賣130蚊架啦
2015年前開的就1/7開始收$2.5, 2015年內開的就無論如何都免收6個月
我估你係講緊哩張

via HKEPC Reader for Android

回復 lastphoenix

200蚊卡不嬲都係賣130蚊架啦
2015年前開的就1/7開始收$2.5, 2015年內開的就無論如何都免 ...
ltguaiguai 發表於 2015-1-19 20:38

即係都可以放心用4個月1G再換卡?
而家已經減到$120張

ITEM3、4
周伯 發表於 2015-1-19 20:57

仲以為抵左
問過一間貴過$130
之後幾間都$130就去左馬
差d仲想買夠兩張,但又覺得可能會再平就無買多張

P.S. 佢拍賣,唔係新,出面未必有咁平吧

即係都可以放心用4個月1G再換卡?
...
lastphoenix 發表於 2015-1-19 21:40

冇問題的