上左旺角9樓pccw,佢話無做mnp

叫我去門市,我都未提hello已叫我走

叫我去門市,我都未提hello已叫我走
lastphoenix 發表於 2015-1-22 17:01
walk in成功MNP既機會係比較低的

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

過海試試

過海試試
264946842 發表於 2015-1-22 17:36

過左,旺角門市話無,我咪問邊到有,佢話中環有3張,點知來到得一張,仲要無得mnp,車費都蝕埋,再即場問可唔可以check下邊到有貨,佢check都唔check,就咁話無晒好耐

去埋第三間問,又係無,再請佢check,佢竟然check到無,都唔知係咪佢地個系統唔update,明明旺角個間話中環有三張,過到來又話一向無,問佢幾時返貨又答我唔到,話我要keep住問來check,我諗25號前都買唔到啦

去埋第三間問,又係無,再請佢check,佢竟然check到無,都唔知係咪佢地個系統唔update,明明旺角個間話中環 ...
lastphoenix 發表於 2015-1-22 18:47

試下去pccw既facebook問,我都係係果到問佢地邊到有mnp版,之後問到邊間有,佢會預留.

PCCW咁多間分店 邊walk-in得晒... 亦有可能係昆你話冇 可以話係每去錯一區就蝕一次車馬費 除非順路啫
最好都係打電話/上網問都好 hold定先 有先出動 咁就有保障好多

PCCW咁多間分店 邊walk-in得晒... 亦有可能係昆你話冇 可以話係每去錯一區就蝕一次車馬費 除非順路啫
最好 ...
ltguaiguai 發表於 2015-1-22 18:57

真係有得hold?旺角個間話來緊會返貨,我已問有無得留,佢話無

試下去pccw既facebook問,我都係係果到問佢地邊到有mnp版,之後問到邊間有,佢會預留. ...
lok8839 發表於 2015-1-22 18:54

facebook pm問定就咁留言?後者咪好揚?

facebook pm問定就咁留言?後者咪好揚?
lastphoenix 發表於 2015-1-22 20:21

搵 CS,唔洗 PM 唔洗留言