[請教]養號碼最平之選, 不用帶號碼

請問有咩方法比$50/180日更平的養號碼方法?
張卡唔需要上網、唔需要打電話、唔需要飛線, 只需收到SMS就OK
新號碼都無問題
但最好唔駛個個月入錢, 半年、一年或更耐先搞一次更好
不過要可以上網用信用卡入錢 (唔方便去買增值卷之類)

各位有無咩提議?
thanks!!

養號碼但係新號碼都無問題?

養號碼但係新號碼都無問題?
madmacuser 發表於 2015-1-30 11:13

意思係, 可以開一個新號碼, 但想keep住個新號碼至少幾年

0月租1咭2號..吾用只收sms吾駛錢可以keep一世..
去睇最長最長個條thread就搵到你想要的野

去睇最長最長個條thread就搵到你想要的野 ...
jc917 發表於 2015-1-30 11:33

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... extra=&page=605
呢條?
(我初初以為你指個subject名最長, 原來係指最多reply)

thanks a lot
我研究一下先

呢條?
(我初初以為你指個subject名最長, 原來係指最多reply)

thanks a lot
我研究一下先 ...
beebb 發表於 2015-1-30 11:40

去睇最長最長個條thread就搵到你想要的野 ...
jc917 發表於 2015-1-30 11:33

不過哩張真正0月租 入手唔易喎 價錢都幾可觀吓

不過哩張真正0月租 入手唔易喎 價錢都幾可觀吓
ltguaiguai 發表於 2015-1-30 14:37

哩張卡玩咗兩年, 初初都係五六十蚊, 係而家話唔再出先炒到貴哂.