邊度買 Hello 卡增值券最平?

平日收工去環球大廈, 舖頭都收得七七八八, 最後都只係搵到間 $50 面值賣 $48

平日收工去環球大廈, 舖頭都收得七七八八, 最後都只係搵到間 $50 面值賣 $48 ...
justiceice 發表於 2015-2-1 12:14

48咪算平囉 好多人都係原價買
其實最平就係你最就近嗰間 再去遠d車馬費都蝕埋 時間都哂埋

via HKEPC Reader for Android

平日收工去環球大廈, 舖頭都收得七七八八, 最後都只係搵到間 $50 面值賣 $48 ...
justiceice 發表於 2015-2-1 12:14

請問邊間?

48咪算平囉 好多人都係原價買
其實最平就係你最就近嗰間 再去遠d車馬費都蝕埋 時間都哂埋

via HKE ...
ltguaiguai 發表於 2015-2-1 13:47

我見過有人話深水埗有地方賣 $45...

我去深水埗嘅時間成本我可以當係 0, 車馬費都係 0

請問邊間?
pooh_tigger 發表於 2015-2-1 14:10

樓上, 有個望落似香港人嘅阿叔睇檔

justiceice 發表於 2015-2-1 14:14

謝謝!

我見過有人話深水埗有地方賣 $45...

我去深水埗嘅時間成本我可以當係 0, 車馬費都係 0 ...
justiceice 發表於 2015-2-1 14:13

真係好 我出ssp來回要2x蚊

justiceice 發表於 2015-2-1 14:14

我都係幫襯開佢

我都係幫襯開佢

ltguaiguai 發表於 2015-2-1 14:40

邊度樓上

大圍街市早上七點就開某檔面值20賣19-19.5