大陸上網

朋友開始返珠海,一星期六日,星期六晚回港,有冇平3G大陸上網卡推介? 2G無限都得,因主要用WhatsApp, Facebook, 上下網,收email, 唔睇片唔下載檔案。

經常番大陸嗎???

經常番大陸嗎???
March2005 發表於 2015-2-1 21:26

一至五長註大陸,有屋住,星期六晚回港。

一至五長註大陸,有屋住,星期六晚回港。
buynaka 發表於 2015-2-1 21:44

單卡機:簡簡單單,就用香港的中國移動/聯通中港共用數據月費plan,聽你咁講1GB都夠做啦

Facebook , 好似除左跨X王,  不是張張得

Facebook , 好似除左跨X王,  不是張張得
YBM 發表於 2015-2-1 23:56

中移一卡兩號

朋友開始返珠海,一星期六日,星期六晚回港,有冇平3G大陸上網卡推介? 2G無限都得,因主要用WhatsApp, Fac ...
buynaka 發表於 2015-2-1 20:32

大陸係冇無限數據呢樣嘢

via HKEPC Reader for Android

大陸係冇無限數據呢樣嘢  

WING1888 發表於 2015-2-2 06:59

plan係有咁寫過儲值就真係無...大陸既野...佢寫無限...但實際你用多過6G一個月會停你上網...

plan係有咁寫過儲值就真係無...大陸既野...佢寫無限...但實際你用多過6G一個月會停你上網... ...
octopus 發表於 2015-2-2 07:07

咁即係冇啦,我喺香港每月用成十幾廿G都完全冇影響