冷靜了幾天。。。各位能說明您不相信/相信環游世界大法的理由嗎?

冷靜了幾天。。。各位能說明您不相信/相信環游世界大法的理由嗎?

老老實實,我依啲普通用家,嗰啲人搞乜又大法又核武又原子彈出嚟等人估!
邊鬼得閒日日追啲Post等你唧牙膏咁俾提示仲要人估咩!
講到最後唔係要你幫襯佢就要你證明自已有乜卡物卡!
又PM又盛!
超!咪即係都要錢!
要錢嘅,要平我$50玩中移3G/4G卡限速一個月又得,
中價$98 Hemat卡一個月7.2M又得,
再豪啲$160 CSL一個月4G又得,
駛鬼又追Post又"o偽"契弟咁"o偽"個大法返嚟咩!
慳埋唔夠煲藥啦!

你話你係玩家鍾意"玩"電話卡就話遮!
普通用家留返時間hea吓算把啦!

老老實實,我依啲普通用家,嗰啲人搞乜又大法又核武又原子彈出嚟等人估!
邊鬼得閒日日追啲Post等你唧牙膏咁俾 ...
denc 發表於 2015-2-4 04:44

我覺得有班人係用成本價拎卡返黎...又A又B又ABC 等你地瘋狂鳩嗚...你懂的

魂遊大法在吹水大王的幻想世界中當然存在,
佢在此學了一招半式就自以為武功蓋世,
可以自創神功,
又要急於公布未經驗證之招式,
後來為了要向網友交代唯有故弄玄虛,
希望拖延時間或有其他高手解救

佢鐘意講咪講,唔講反正大家也有其它選擇,當笑料聽就算

邊鬼得閒日日追啲Post等你唧牙膏咁俾 ...
denc 發表於 2015-2-4 04:44

認同X2,最憎個D友仔圍威喂式唧牙膏,真係自high到不得了

最低工資都一萬幾千,咁得閒同慳十幾廿蚊,唔係蝗蟲就係廢青

最低工資都一萬幾千,咁得閒同慳十幾廿蚊,唔係蝗蟲就係廢青
bbyubb 發表於 2015-2-4 08:23

你唔可以咁講,
呢度絕大多數師兄都是有正業,
研究慳錢大法是為興趣,
慳少少但樂趣多,
唔好太認真就OK

你唔可以咁講,
研究慳錢大法是為興趣,
慳少少但樂趣多,
唔好太認真就OK ...
peterli2748 發表於 2015-2-4 08:58

你講中左,我係

你唔可以咁講,
研究慳錢大法是為興趣,
慳少少但樂趣多,
唔好太認真就OK ...
peterli2748 發表於 2015-2-4 08:58

同意你的説法