[己解決]hemat卡

追左好多帖都睇唔太明 請各位CHING解答
如果每個月1-2GB用量 唔計分鐘
行7.2MBPS
邊張卡會抵玩D?
想長KEEP NUMBER
同理張卡係咪可以係果D電話直銷中心搵到?
麻煩咁多位

----------------

只有 Hello 仲可以 MNP  

只有 Hello 仲可以 MNP
wukw 發表於 2015-2-4 11:42

我本身個約未完既 所以用唔著mnp住
宜家諗住飛住線先
呢位ching求救

咁求其一張得啦,Hemat 都有 $38 1G/30日 plan 或 $98 無限/30 日,彈性比 Hello 大,兼夾 CSL 網 vs PCCW 網

我會選擇 Hello 咭打電話, Hemat 咭上網/打IDD.

咁求其一張得啦,Hemat 都有 $38 1G/30日 plan 或 $98 無限/30 日,彈性比 Hello 大,兼夾 CSL 網 vs PCCW  ...
wukw 發表於 2015-2-4 12:17

唔該CHING 我今日放工睇下買唔買到先

咁求其一張得啦,Hemat 都有 $38 1G/30日 plan 或 $98 無限/30 日,彈性比 Hello 大,兼夾 CSL 網 vs PCCW  ...

問多句HEMAT仲有冇鎖速?
有既話點解速?

HeHe 好似冇鎖速啦

HeHe 好似冇鎖速啦
wukw 發表於 2015-2-4 14:01

唔該曬CHING!

想問 hello card 做mnp係要係佢門市買咭先得?

via HKEPC Reader for Android