[操作疑難] 求推薦: Prepaid (多分鐘)

用緊 CSL  15000min, 12GB, 90day
好似話加價 $280

求推薦:
1.至少30天 (最好90天)
2. 1GB+ /month
3. 最重要係多通話分鐘 (2500+ min/month)

Thanks a lot

csl代用卡
ec call(12GB+15000分鐘)
$230~$250
這價可接受

呢個就要請教下我地既se126師兄
每月90蚊無限分鐘無限data大法

csl代用卡
$230~$250
這價可接受
simsimsim 發表於 2015-2-17 01:42

EASY CALL network slow? using same CSL network but only have 7.2mbps uploads,上幾個月先 $150....

Ching 仲有冇其他好介紹??

回覆 3# yo15

請問師兄係邊到

csl代用卡
$230~$250
這價可接受
simsimsim 發表於 2015-2-17 01:42

請參考:
http://www.hkepc.com/forum/redir ... 26&pid=33062403

原來你真係賣卡佬嚟窩!

回覆  yo15

請問師兄係邊到
hiatus 發表於 2015-2-17 08:08

se126大法
簡單講即係寬頻電話, 用he做藥引, 達致無限分鐘無限data
不過好睇張卡既質素, 若果同你個地區唔夾, internet成日load air, 咁就要變返做普通手提電話打出打入, 無左之前想既寬頻電話原意

不過呢, 你又話你張卡加到280, 不如考慮下其他偏方未嘗不可

簡單講即係寬頻電話, 用he做藥引, 達致無限分鐘無限data
不過好睇張卡既質素, 若果同你個地區唔夾 ...
yo15 發表於 2015-2-17 13:29

謝謝師兄, 不過我冇上枱, 一定要正常電話分鐘, 仲有冇選擇?

謝謝

回覆 7# yo15

又擺我上台
你都好留心聽書喎
理論上128kbps夠做寬頻電話

回覆  yo15

又擺我上台
你都好留心聽書喎
理論上128kbps夠做寬頻電話 ...
se126 發表於 2015-2-17 15:28

我諗起10蚊卡...