用開數碼通80蚊無限數據

最近加價98蚊......係咪全城以住呢類假3G任用數據都加價?依家有無邊間抵用?謝

回覆 1# xxmartin

佢唔係假, 只係限速啫, 基本上 100蚊以下 plan 已經無幾多個

如果取消,續約又冇其他低過$100plan 比我,我會轉會

最近加價98蚊......係咪全城以住呢類假3G任用數據都加價?依家有無邊間抵用?謝 ...
xxmartin 發表於 2015-2-18 14:01

果時出限速3G其實係有目的既,就係等大家換智能手機,等到大家唔上網唔自在果時就親機大楅加價。你唔想咁樣俾人食住,一係用返齋語音通信,一係等返到屋企先開wifi,一係轉返用2G電話一了百了。

果時出限速3G其實係有目的既,就係等大家換智能手機,等到大家唔上網唔自在果時就親機大楅加價。你 ...
dolbysnoopy 發表於 2015-2-18 16:34

其實都仲有好多人無用數據plan, 我公司已有幾個. 佢地講, wifi 公司有屋企有. 出街如有急事, 會識打電話畀佢, 我無野講

其實都仲有好多人無用數據plan, 我公司已有幾個. 佢地講, wifi 公司有屋企有. 出街如有急事, 會識打電話 ...
bbyubb 發表於 2015-2-18 16:40

我公司得我一個冇用數據,好似俾人排擠咁,之後死死地氣去買部二手nokia僅僅行到whatsapp,每半年換張新卡算了,都唔知有咩咁大吸引力一定要出街用數據。我就冇咁既閒暇週街send msg俾人了。

我公司得我一個冇用數據,好似俾人排擠咁,之後死死地氣去買部二手nokia僅僅行到whatsapp,每半年換張新 ...
dolbysnoopy 發表於 2015-2-18 17:35

咁辛苦你不如唔好用

咁辛苦你不如唔好用
~小雞~ 發表於 2015-2-18 19:36

到底這個討論區的Ching,懂得什麼叫尊重他人嗎?為什麼那麼不禮貌呢?是否一定要互罵呢?

到底這個討論區的Ching,懂得什麼叫尊重他人嗎?為什麼那麼不禮貌呢?是否一定要互罵呢? ...
simsimsim 發表於 2015-2-18 20:08

我邊忽有鬧你, 我見到你好似好堅持咁, 但最後又要 「死死地氣」用有數據服務嘅電話同儲值卡, 我係建議你堅持下自我啫