最愛藍芽耳機Motorola #HZ800(外號:隱形戰機)有冇地方換電?

我認為最清晰、最能清除周圍雜音的藍芽耳機Motorola #HZ800粒電接近打柴⋯⋯!請問各位師兄大大可否告知那裏有得換電呢?因為實在很好很好很好用呀!

亞馬遜有新機賣
能力許可,建議你買HZ850,4個mic,有crystaltalk

亞馬遜有新機賣
能力許可,建議你買HZ850,4個mic,有crystaltalk
hehan29 發表於 2015-3-2 14:33

外形不是我杯茶,最重要是沒有耳骨傳音功能,有此功能就算在Disco也聽得清晰!
旺角、深水埗此類科技地區有冇人維修呢?

外形不是我杯茶,最重要是沒有耳骨傳音功能,有此功能就算在Disco也聽得清晰!
旺角、深水埗此類科技地區 ...
Jim128 發表於 2015-3-3 13:10

耳骨傳音功能,是你聽人地清楚?? 咁係disco, 可唔可以聽到你, 可以的話我也買一個

公司都轉手左兩次,現在俾你買到嘅都吾知真貨定假貨

耳骨傳音功能,是你聽人地清楚?? 咁係disco, 可唔可以聽到你, 可以的話我也買一個 ...
hiatus 發表於 2015-3-3 21:49

是自己聽得清,不受周圍噪音影響。
而當你身處極度嘈雜的地方,它出色的消噪功能就能令對方非常清晰的聽到你的說話。
它是多年前的產品,相信已沒有現貨了⋯⋯

公司都轉手左兩次,現在俾你買到嘅都吾知真貨定假貨
hehan29 發表於 2015-3-4 01:13

都有可能㗎⋯⋯

有冇師兄有此資料呢?

要骨導傳可以考慮下jawbone era