[資源] 7-11 4G流動數據通話儲值卡既日日賞$你今日攞咗未?

7-11 4G流動數據通話儲值卡既日日賞$你今日攞咗未?

係之前d cash dollar? 定又有?

via Sony Xperia ZR

我1/3/2015 拎左兩張

3張+自己張八達通全拎

新手一問, 想知如果去惠記買野, 有無話要買幾錢野先可以用日日賞果50蚊?
岩岩買左枝水, 無同收銀講扣分

3張+自己張八達通全拎

新手一問, 想知如果去惠記買野, 有無話要買幾錢野先可以用日日賞果50蚊?
岩岩買 ...
Jazz 發表於 2015-3-3 22:11

日日賞$你可以當cash dollar咁用.

係之前d cash dollar? 定又有?

via Sony Xperia ZR
edenli 發表於 2015-3-3 18:50

係之前既,3月1日開始領取,我總共領咗4x$50^^

我拎唔到
Johnny1988 發表於 2015-3-3 18:57

ching 係唔係唔記得買野? 又或者第一次買唔夠100蚊?

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page=23#pid32882456

ching 係唔係唔記得買野? 又或者第一次買唔夠100蚊?
pekepeke 發表於 2015-3-4 14:32

唔係累積咩

唔係累積咩
Johnny1988 發表於 2015-3-4 14:35

31/12前先登記,48小時後隨時可以啟動,冇限時,記住買野之前一定要先啟動,然後1月尾前要買$100野,記住係指定商舖既第一單消費,千祈唔好discount 後HK$99.9,咁就前功盡費喇

到3月再去八達通日日賞登記站拍咭,就可以成功有50日日償$

係啟動後既第一次銷費^^