舊號碼就到期, 想留黎飛線, 求養號碼最平最方便方案, THX各位兄弟

舊號碼就到期, 想留黎飛線, 求養號碼最平最方便方案, THX各位兄弟

小弟有個號碼用左十年
好多朋友都KEEP左我呢個舊號碼作聯絡之用
因為早一兩年唔開DATA用所以開左個新號碼
依家舊號碼下個月就到期, 所以想問問各位兄弟
有咩好提議用最低成本可以KEEP住號碼用黎飛線
又唔洗成日去充值,
THX 各位!!!

MNP 去 CMHK 嘅 $88 飛機卡,特點 CMHK 儲值卡得呢張免每 30日扣除 $2 嘅行政費。至於飛線就 $15/30日

MNP 去 CMHK 嘅 $88 飛機卡,特點 CMHK 儲值卡得呢張免每 30日扣除 $2 嘅行政費。至於飛線就 $15/30日 :tit ...
wukw 發表於 2015-3-10 21:44

唔係EPC標準答案喎. 0分.

Mr. taxi taxi taxi taxi

唔係EPC標準答案喎. 0分.
tamchicken 發表於 2015-3-10 21:47

Hello 卡平啲,不過 MNP 有難度
兼要收 $2/30日 行政費

Hello 卡,MNP 無難度
昨天銀城有一堆
因為SALE 成堆拿出來問我是否這款(GREEN)
(不過一定要KEEP卡主証明 否則失左好麻煩)

Hello 卡,MNP 無難度
昨天銀城有一堆
因為SALE 成堆拿出來問我是否這款(GREEN)
(不過一定要KEEP卡主証明  ...
uice 發表於 2015-3-10 23:33

都係覺得粉紅色好啲

銀城我上星期都打過去問 話得返綠色 一於唔幫趁佢 我全家都用粉紅色 用綠就冇so
跟住好快就又搵到第間 上星期一共搞左3張粉紅色 MNP最快只需3天就可生效

回覆 8# ltguaiguai

Micro SIM/Nano SIM are all available ?

回復 1 #4400

搵啲零蚊飛線嘅儲值咭
但要食每30天行政費
例如3hk有啲儲值咭