唔知係咪old news, 關於hello咭

今日mnp左去hello 賓記咭, 個staff 話應該出埋4月30日就唔再出呢張咭...

by the way, 有無hello 增值教學

今日mnp左去hello 賓記咭, 個staff 話應該出埋4月30日就唔再出呢張咭...

by the way, 有無hello 增值教學: ...
strongalex 發表於 2015-3-13 01:10

不知道,但我手上的卡(MNP版),啟動期限於本年4月30日前。

唔出奇,早晚都要統一

不知道,但我手上的卡(MNP版),啟動期限於本年4月30日前。
daemongmong 發表於 2015-3-13 01:15

Same here, I MNPed  my number last month.

daemongmong 發表於 2015-3-13 01:15

我上年10月 和今年3月 共辦的4張MNP卡 都係30/4/2015最後開卡日

via HKEPC Reader for Android

咁hello賓 --> Sikat
咁hello印 --> Hemat

咁hello系列, 全部由直銷代理

如果係咁,hemat會唔會變50%bonus

咁hello賓 --> Sikat
咁hello印 --> Hemat

咁hello系列, 全部由直銷代理
suiyan 發表於 2015-3-13 07:38

如果係咁,hemat會唔會變50%bonus
264946842 發表於 2015-3-13 07:55

我估會變成 hemat 既 方式: 長期會有開新卡送 1GB, 但只有 3.6Mbps.
    再加冇埋 近期 hello 新卡可用既 4G頻, 只得 3G頻.
    再加縮短至90日有效期.

政府當初根本就不應該批准  PCCW 收購 兔仔台,現在無論是上台還是儲值電話卡的選擇的確少左。