俾smt吹涱,cut左條天線叫人俾錢裝返

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

公司坐大廈無端smt個信號,打上去問原來本身成坐大廈都無smt天線
一路只靠其中一個單位租佢地個天線先全坐大 ...
heth41 發表於 2015-3-22 13:20

有咁既樹!

原來成座大廈搵咗著數咁耐
果間公司做咗水魚都唔知

果間公司做咗水魚都唔知
se126 發表於 2015-3-22 13:43

果間公司做咗水魚都唔知
se126 發表於 2015-3-22 13:43

而家我未做左水魚,剛先簽左2年新約..................

係呀. 我有個同事. 佢用3HK, 屋企收唔到. 3HK話在佢屋企裝一個發射, 咁就會收到好強, 同事答應了.
裝後. 附近幾坐大廈都係用佢屋企發射的.

(我無問, 3HK用乜野來同佢等價交換)

好簡單. 有酒樓朋友新開. 酒樓最入的廳房都係收唔到電話, 所以, 叫了電話網絡公司來佢到裝發射. 當然. 網絡公司睇完位. 會揀個又射到出街, 聽房又會收到的位置來裝.

係呀. 我有個同事. 佢用3HK, 屋企收唔到. 3HK話在佢屋企裝一個發射, 咁就會收到好強, 同事答應了.
裝後.  ...
suiyan 發表於 2015-3-22 14:40

輻射住宅

好簡單. 有酒樓朋友新開. 酒樓最入的廳房都係收唔到電話, 所以, 叫了電話網絡公司來佢到裝發射. 當然. 網絡 ...
suiyan 發表於 2015-3-22 14:43

而家唔係某D位置收唔到,係全坐收唔到喎,入左去就變左飛行MODE禁,無電話,無上網...........
估唔到而家仲會有大廈會無某一供應商天線,好野

我屋企收好弱. 如果電訊公司肯來裝.用全家免費無限上網PLAN來換取.
我會答應.