有什麼大陸數據sim 卡扺買?

因為只係間中上去1 2日工作,有咩3g 卡扺買? 最好係7日  有500MB到
買過 誇境王 ,

但 月費通行證 $35/100MB   100mb又太少
1日通行證 $38/300MB   又太唔扺咁

又係時候叫毛卡出場

跨境王有$78/500mb

回覆 2# wukw [

Ching, where can buy 毛卡?

上大陸用咩儲值卡 - 日經問題
真係要版主整個置頂

要睇香港網/玩 FB 又唔使翻牆, 一定要用香港發的儲值卡 (遲 d block 唔 block 無人知)
而家上面淘卡, 一定要俾証件實名 (偷雞檔唔知有咩後果)

回覆樓主 :

跨境王增強版 -
7日組合   $48/300MB
30日組合 $68/500MB

又係時候叫0月租出場 (廣東省內使用)

LV3,150M,悭D用

note3028 發表於 2015-3-23 17:44

個個師兄都推介,唔怪得 165姐都斷貨

note3028 發表於 2015-3-23 17:44

乜呢張卡唔係收咗皮咩(賣哂)

via HKEPC Reader for Android

上大陸用咩儲值卡 - 日經問題
真係要版主整個置頂

要睇香港網/玩 FB 又唔使翻牆, 一定要用 ...
Botti 發表於 2015-3-23 15:53

想問下邊D 係香港發的儲值卡?跨境王增強版 係唔係?

想問下邊D 係香港發的儲值卡?跨境王增強版 係唔係?
266366 發表於 2015-3-25 01:08

以下全是:
http://store.hk.chinaunicom.com/ ... .jsp?class=phoneBar