[操作疑難] hemat 卡如何使用?

hemat 卡如何使用?
什麼係*101*420#...怎樣用?

怎開通3G 一個月plan?

1.hemat卡只要一經插入就可使用
2. *101*420# 係 internet tanpa batas paket $98 bulanan
3. 3g ,1個月,都分3隻
卡面有晒

請問是不是即係 press *101*420# 扣$98,就可以30日無限上網,有7.2M速度?

張卡內裡只有$38, 你要增值咗先至夠錢開$98, 至於速度就可以預只得3.6

會唔會有些兄弟會以為唔洗增值. 就咁 *101*420# 扣$98, 就用到1個月無限上網呢??

會唔會有些兄弟會以為唔洗增值. 就咁 *101*420# 扣$98, 就用到1個月無限上網呢?? ...
suiyan 發表於 2015-3-24 20:30

等我試下先!張卡好騎哩。有時無啦啦會有驚喜都未定。

請問是不是即係 press *101*420# 扣$98,就可以30日無限上網,有7.2M速度?
Daedae 發表於 2015-3-24 19:00

吾好發夢啦,有7.2M,咁仲有人上台嗎?

via HKEPC Reader for Android

Daedae 發表於 2015-3-24 19:00
新版卡只有3.6Mbps速度

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

明白晒!謝謝你!
張卡內裡只有$38, 你要增值咗先至夠錢開$98, 至於速度就可以預只得3.6
madmacuser 發表於 2015-3-24 20:07

有沒咁on居呀
會唔會有些兄弟會以為唔洗增值. 就咁 *101*420# 扣$98, 就用到1個月無限上網呢?? ...
suiyan 發表於 2015-3-24 20:30