儲值咭for 養no.

請問可以帶no. 的儲值咭,除左中移動漫遊儲值咭(唔需要月費),仲有冇好介紹?

thanks!

請問可以帶no. 的儲值咭,除左中移動漫遊儲值咭(唔需要月費),仲有冇好介紹?

thanks! ...
ronan 發表於 2015-4-4 22:27

全港最平,hello!

thanks! ...
ronan 發表於 2015-4-4 22:27

以我經驗,Hello 最抵
唔好理每月少少兩蚊行政費,當我用過就知中移動的上網速度慢到唔想用,卡內儲值多多錢都係冇作為,而 Hello 增值$20 送$10 再送數據,上網速度又快過中移動

月經貼又出現

唔好理每月少少兩蚊行政費,當我用過就知中移動的上網速度慢到唔想用,卡內儲值多 ...
Kinane 發表於 2015-4-5 00:08

hello card 真係好平,30-Day-Pass5 $78 / 2GB*

請問3g 速度下載有幾多mb?

我依家都有張one2free 儲值咭,$88/1g ,下載都有55mb @ lg pro 2

咁可能唔用one2free 果張,用hello 咭lui

之後係咪要問邊到可以搵到mnp hello

答案係,留言facebook

唔好理每月少少兩蚊行政費,當我用過就知中移動的上網速度慢到唔想用,卡內儲值多 ...

增$20,送多少data?

$10 數據只係可以用o黎上網? 可唔可以儲埋一次過申請 data plan?
同埋 NMP 要登記身分證?
Thank

5#  " 我依家都有張one2free 儲值咭,$88/1g ,下載都有55mb @ lg pro 2  咁可能唔用one2free 果張,用hello 咭lui "

C-HING, 放棄呀 ! HELLO 是 3G 卡 ?,是窮人救星 ! 55mb下載 ? 天方夜譚 !

請問HELLO增值券係邊度買?