新手hemat一問

剛剛學玩hemat卡感覺良好想長養佢不過有一個問題想各位ching幫忙,張卡每月送二百分鐘通話二千分鐘可以用到十個月。我打算每月都開98蚊plan但用到第十一個月如果冇咗通話送可以點解決呢個問題呢?先谢謝謝。

剛剛學玩hemat卡感覺良好想長養佢不過有一個問題想各位ching幫忙,張卡每月送二百分鐘通話二千分鐘可以用到 ...
tc_tc 發表於 2015-4-11 20:17

增值係會有分鐘送

PS $100卷除左送 bonus 外係有送多100分鐘

via HKEPC Reader for Android

增值係會有分鐘送  

PS $100卷除左送 bonus 外係有送多100分鐘

via HKEPC Reader for Android ...
wahyan 發表於 2015-4-11 20:22

係咪得$100果款卷先有100分鐘送?
因為我岩岩轉台無耐, 依家都張HEMAT黎飛線

係咪得$100果款卷先有100分鐘送?
因為我岩岩轉台無耐, 依家都張HEMAT黎飛線 ...
4400 發表於 2015-4-11 20:39

無記錯的話 $50送40分鐘,$20送10分鐘

無記錯的話 $50送40分鐘,$20送10分鐘
wahyan 發表於 2015-4-11 20:45

OK, THX C兄

就算俾錢都係幾個仙,對比其他卡嘅 $0.12 平好多

想搭單問一問. 假如我Hemat係主卡咁用,
我每個月充$100咁啦, 我想問(送二百分鐘通話)送幾耐

回覆 6# wukw

咁到時如果我開咗98plan又怕100分鐘通話唔夠用咁即係話我可以令外加多一個通話分鐘嘅plan?佢唔會當我取消咗個上網plan嘅係咪,咁請問應該點打個通話分鐘code?謝謝ching.

想搭單問一問. 假如我Hemat係主卡咁用,
我每個月充$100咁啦, 我想問(送二百分鐘通話)送幾耐 ...
4400 發表於 2015-4-11 21:01

增值送既分鐘係同你送十個月二百分鐘分開計的,會有唔同到期日,但增值送既分鐘係到期日前再增值就可以累積

回覆  wukw

咁到時如果我開咗98plan又怕100分鐘通話唔夠用咁即係話我可以令外加多一個通話分鐘嘅pla ...
tc_tc 發表於 2015-4-11 21:03

hehe幾時有過通話plan