富士卡點share?

朋友用富士卡(1.8GB)用喺iphone點可以share出嚟?因為用緊張卡時hotspot嗰度直頭grey左冇得按。定係一定要用蛋蛋先share到?

另尋日鴨記有張docomo 4G 7日無限卡賣$150,呢張有冇伏?

富士卡 是可以share的,reset iphone network setting or 轉機啦

富士卡 是可以share的,reset iphone network setting or 轉機啦
pure_water 發表於 2015-4-19 08:35

唔該哂,剛搵到原來iOS8要set埋apn下面既hotspot apn,咁個 hotspot先會著番俾你揀到。  

唔該哂,剛搵到原來iOS8要set埋apn下面既hotspot apn,咁個 hotspot先會著番俾你揀到。   ...
buynaka 發表於 2015-4-19 09:54

IOS真係多限制

請問 pocket wifi 點 set share? 就咁改 apn?

唔好意思!deleted

朋友用富士卡(1.8GB)用喺iphone點可以share出嚟?因為用緊張卡時hotspot嗰度直頭grey左冇得按。定係一定要 ...
buynaka 發表於 19/4/2015 07:24 AM

domoco 個張好似係咪頭100mb 4g無限速度, 之後限速128kbps?

domoco 同富士卡 邊張貴d?鴨寮街做緊幾錢

朋友用富士卡(1.8GB)用喺iphone點可以share出嚟?因為用緊張卡時hotspot嗰度直頭grey左冇得按。定係一定要 ...
buynaka 發表於 2015-4-19 07:24

有!!
好多地區用吾倒
仲要夾手機
有機會要裝APPS

Docomo 不是明智之選
分分鐘用吾倒
見議買多張富士卡做後備
保證用得着