電訊數碼換nano sim卡

想問如果去換nano sim卡,佢會唔會要收錢?  第一次換
聽聞之前換要好貴    唔知而家係點?   有冇C兄最有去換?

via HKEPC Reader for Android

應該不會收費。

如果收費,買部剪卡機自己剪

回覆 1# tkm2002

幾個月前換過,但要一換一,舊SlM要俾佢

lkc196891 發表於 2015-5-17 12:34

欄佬size 唔好自己cut,難度好高,同埋要磨卡令sim薄d才用到。

我年頭去換nano sim,免費一換一,唔交舊卡才要錢,即係用到新卡。

不過,好多人都話此公司換卡做法唔統一的。一間要錢的話,你去另一分店係可以免費的。

你就去不收錢那間門市辦理,不過買剪卡器可以做生意,幫朋友剪也可以錢。剪卡很簡單。我也是自己剪細卡

想問如果去換nano sim卡,佢會唔會要收錢?  第一次換
聽聞之前換要好貴    唔知而家係點?   有冇C兄最有 ...
tkm2002 發表於 2015-5-17 12:23

$50蚊!我屋企人換在!

lkc196891 發表於 2015-5-17 12:34

本身個晶片太大   會剪爛

欄佬size 唔好自己cut,難度好高,同埋要磨卡令sim薄d才用到。

我年頭去換nano sim,免費一換一,唔 ...
peter_chan 發表於 2015-5-17 16:00

Thx   咁唯有去門市問問

标题

回覆 5# peter_chan
    此公司的政策經常年年改變,尤其是當想要中途轉plan時你會知味道!