分享:新手剛剛成功MNP PCCW HELLO 3G卡 想問⋯

我之前打cs去問話儲值卡不能MNP TO HELLO 3G
但而家成功左由人仔儲值卡轉入
打電話問過馬鞍山沙田大圍間間都話無貨⋯今日經旺角銀城佢叫我過隔離123店就有⋯5分鐘搞掂。

我話要nano sim..佢畀左micro sim,話要開通左後去門市免費換返。會唔會到時話無貨無得換?此舉正常嗎?

我有以下問題想請教⋯
充20蚊有限期有幾耐?
78蚊2gb plan係咪6月30後變500mb??
新開卡有咩優惠?我決定左6月7先開卡,因原卡錢未用完
充值卷邊道買?東南亞食品?我問csl123職員佢話佢地無賣專用卷⋯要問返pccw⋯好亂

thanks

[img]http://www.hkepc.com/forum/http://forumfs.hkepc.com/swfupload/1505292255e73a168aec86234b.jpg[/img]

(Sent from HKEPC iPhone app)

我昨天都第一次mnp完, 遲左1小時

回覆 我6月7先開通⋯唔知會唔會遲,佢話下午轉卡⋯2# cclam

我之前打cs去問話儲值卡不能MNP TO HELLO 3G
但而家成功左由人仔儲值卡轉入
打電話問過馬鞍山沙田大圍間間 ...
haluu 發表於 2015-5-29 22:28

曾經有ching話係網上用visa充值一樣有優惠

曾經有ching話係網上用visa充值一樣有優惠
eeeuser 發表於 2015-5-29 22:44
但優惠係咪到6月30後就完?
hello卡有無hemat咁開卡送data 那些?
thanks a lot

$20 增值劵鴨記四眼哥哥有售。仲會串你話唔好同賓賓爭食。

$20 增值劵鴨記四眼哥哥有售。仲會串你話唔好同賓賓爭食。
wuchihangfox 發表於 2015-5-30 07:34

咁攪野!

我MNP過3次都係遲左2小時左右

回覆 1# haluu

20蚊増值有效期180天

用完2g後收正價,