[操作疑難] 想找某d特定號碼,有d台連幫手搵下都吾想

唉,無奈中....  

28number 可能幫到你

28number 可能幫到你
ckleung0923 發表於 2015-6-1 16:03

呢d網幫唔到我(剛睇過曬呢個網上面d 號碼)一來我要d無乜規律,又吾係要d 888 999 2828 2928 尾
呢d口噏好意頭number,二來我連網上梗大型嘅靚號網同Taobao 都揾唔到我想要嘅number...
(我連ssp 都揾吾到個好覺得個好好的)

Anyway....都多謝師兄提供網址的

不用客氣。見佢話有個客户自選號碼服務,諗住幫到你,不過個服務都好多限制 :noway: 只可揀no. 入面嘅其中4-5個字 :chair:

不用客氣。見佢話有個客户自選號碼服務,諗住幫到你,不過個服務都好多限制  只可揀no. 入面嘅其中4 ...
ckleung0923 發表於 2015-6-1 16:36

其實我check 到我要d number 係 停左service....
應該d台有法去開返俾人join

have you checked this?
nosmas 發表於 2015-6-1 17:06

Thank,我都check 過啦
但呢個表有一個缺點、係吾可check 到 d號碼係咪俾人帶左去其他台
其實點到要d 台肯幫手去 找先可成事

回覆 7# no_on888

C兄
如果NO 轉左台去新公司到 又停左台(一本電信公司會保留3個月左右),等機主可以開返黎用
如果時間到左期都唔開返最後都會去返原本電訊公司到

回覆  no_on888

C兄
如果NO 轉左台去新公司到 又停左台(一本電信公司會保留3個月左右),等機主可以開 ...
bananafung 發表於 2015-6-1 20:40

依家我仲有方法再準d去肯定個number 係邊個台度Tim
咁我都知,但好嘅service會叫我等下先,叫我遲d再問...咁有機會攞得 or mark 低如果張卡真過埋3mth再通知我
佢可屈我出貴Plan,我都應該ok...咁先係做生意的

回覆 9# no_on888

要知個冧把返左去原本個台未, 打去個冧把聽已停止服務announcement個把女人聲已經分到係邊個台