[教學] 想搵個最平長keep電話方法

用量, 每月約1000 - 1500 分鐘.
個號碼只要語音, 不用數據.
個電話想長keep. 有乜最平既方法? 當然唔希望太複雜.
個號碼亦可以飛線到我用緊既原本手機.

呢個number 用來做公事, 想同自己私人電話分開啫.

謝謝大家.

同你講聲hello

Hello 喂

個電話想長keep. 有乜最平既方法? 當然唔希望太 ...
mcdull 發表於 2015-6-5 12:32

每月1000-1500 分鐘唔算少。
你亦可考慮人仔台 $38/1000 分鐘月費。

每月1000-1500 分鐘唔算少。
你亦可考慮人仔台 $38/1000 分鐘月費。
timothychu 發表於 2015-6-5 14:01

人仔唔係 $51 起?

人仔唔係 $51 起?
mcdull 發表於 2015-6-5 14:33

$38 沒有寫出來的. 要問人仔台職員. 其他手電通 plan $43 up.

個電話想長keep. 有乜最平既方法? 當然唔希望太 ...
mcdull 發表於 2015-6-5 12:32

No need outgoing caller I'd?

No need outgoing caller I'd?
aabbccdd92 發表於 2015-6-5 14:36

Not  a must.
In fact I am considering Comnet

CMHK prepaid, call forward $15/month, recharge $50 to keep 180 day

CMHK prepaid, call forward $15/month, recharge $50 to keep 180 day
aabbccdd92 發表於 2015-6-5 14:37

呢啲card如果唔記得入錢會點? 會唔會即時收返個number?