[操作疑難] 仲有冇人用緊LTE 全速無公平FUP 無block 速無限 plan?

吾知仲有冇人用緊?

但7月到期轉 cmhk 4g lite

但7月到期轉 cmhk 4g lite
lok2007 發表於 2015-6-13 20:24

CMHK Lite 好似吾係 LTE 全速 plan 喎
佢吾係限速plan 咩

CMHK Lite 好似吾係 LTE 全速 plan 喎
佢吾係限速plan 咩
no_on888 發表於 2015-6-13 20:29

係呀
我而家係舊IPHONE PLAN 426 無限無FUP
但係用過CMHK個限速都夠我用又唔洗咁貴所以7月就同全速BYEBYE

係呀
我而家係舊IPHONE PLAN 426 無限無FUP
但係用過CMHK個限速都夠我用又唔洗咁貴所以7月就同全速B ...
lok2007 發表於 2015-6-13 20:50

$426 LTE 無公平使用原則 (即刻冇Block 速)無限plan.....有得續都走(你呢個係乜台)?

426咁貴,唔走點得!

426咁貴,唔走點得!
pooh_tigger 發表於 2015-6-13 21:01

426 無公平無block速全速LTE 無限用量plan仲有得join 的話,我好多 frd 想 join 喎

我都用緊某台的IPHONE5 PLAN 雖然要四百幾,但用落快PCCW 8M很多,比多百幾很值.

426 無公平無block速全速LTE 無限用量plan仲有得join 的話,我好多 frd 想 join 喎 ...
no_on888 發表於 2015-6-13 21:05

雙十台?

$426 LTE 無公平使用原則 (即刻冇Block 速)無限plan.....有得續都走(你呢個係乜台)? ...
no_on888 發表於 2015-6-13 20:56

3仔
唔續啦,唔想比咁貴月費,反正4G LITE我都夠用,同埋我仲有張HEHE 已經好夠用