請問每月2GBdata最平方案

啱啱買咗部翻新 iPad mini 2 LTE,請問可否指點吓每月2GBdata最平方案。謝謝幫忙!

擒日買咗張easycall,$40可開2G數據一個月,加1000分鐘電話,話7.2M你預2M左右

擒日買咗張easycall,$40可開2G數據一個月,加1000分鐘電話,話7.2M你預2M左右
bassfranky 發表於 2015-6-17 00:07

樓主要自己鍘卡,磨薄,每個月1次

啱啱買咗部翻新 iPad mini 2 LTE,請問可否指點吓每月2GBdata最平方案。謝謝幫忙! ...
irhk 發表於 2015-6-16 18:45

如果貴小小,可考慮Network III 4G,每月30日78元2GB,充值300,有400,計75折

小心 easycall  中伏, (1)开卡是很大机会限速(400 kb),要打上台叫救命 ! (2) 時時制水,打上台問,死不認錯 和 推責!

(A) 我说出来是想師兄们有更多资料下,作决定。(你了以 search 一下本站其他师兄的意见, key : easycall)
(B) 亦讓 easycall 和其他的供应商自省。

回覆 5# hk1960

買 easycall 預被人鎖 384kb, 打CS都無用

回覆 4# pooh_tigger

$78 /2G / 30日 吧

回覆  pooh_tigger

$78 /2G / 30日 吧
moslwc 發表於 2015-6-17 14:06

hello

easycall好飄忽,上個星期買咗張40蚊(100蚊面值),開88蚊/2G/30日,頭果幾日地獄384k,之後又無啦啦 "正常" 。

啱啱試嘅,插pocket wifi (CM512),地點深水埗西九龍中心。

* 冇打過去CS *

Network III 4G雖然貴D($200面值鴨記賣$180一張)
亦要俾$2.5牌照費
不過佢肯定係行4G網絡
本身亦係Nano SIM可以直插iPad用