買左hemat card 但上唔到網

尋日買左張卡今日開黎用但上唔到網,係咪要整其他野,本身張卡38蚊,電話g pro2台水
依家只可電話無上網,唔係依家用送1g咩

$38-1GB Hemat, Press  *101*612#

$38-1GB Hemat, Press  *101*612#
hk1960 發表於 2015-6-17 13:24

咁咪唔係送既?

如果还有送那个 1GB,  打 179 179 聽到有人講 印尼文時收線, 等。。。,會收SMS 告诉你送你1GB  流量。

送那个1 GB 流量,不知到 5月/6月底?

如果还有送那个 1GB,  打 179 179 聽到有人講 印尼文時收線, 等。。。,會收SMS 告诉你送你1GB  流量。:hi ...
hk1960 發表於 2015-6-17 13:29

試左未收到sms

唔係即開即有o架,要開o左卡等個零兩個鐘到先有o架

唔係即開即有o架,要開o左卡等個零兩個鐘到先有o架
kingderek 發表於 2015-6-17 13:33

咁架,咁駛唔駛打咩code或者要開左$38 1g個plan先得?

咁架,咁駛唔駛打咩code或者要開左$38 1g個plan先得?
joe6_6 發表於 2015-6-17 13:35

唔駛,不過你鐘意可以打 179179 ,或者 *101# check balance 又得

回覆 9# kingderek

前日有c兄試過要等。30# 31#
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D2&page=3