買唔到Cmhk儲值卡

Kabayan, Rekanan, My friend, 嘅4G版係咪一定要去利高先買到,周圍都搵唔到

Kabayan, Rekanan, My friend, 嘅4G版係咪一定要去利高先買到,周圍都搵唔到  

...
ckleung0923 發表於 2015-6-18 11:45

ching去左鴨記都買唔到?

...
ckleung0923 發表於 2015-6-18 11:45

鴨記見到只有 Kabayan 3G 新卡賣.
    好耐以前有師兄試過 去 利高 把 Kabayan 3G 換成 Kabayan 4G.

ching去左鴨記都買唔到?
boot 發表於 2015-6-18 13:41

上星期去過唔見,可能我唔夠細心

鴨記見到只有 Kabayan 3G 新卡賣.
    好耐以前有師兄試過 去 利高 把 Kabayan 3G 換成 Kabayan 4G. ...
timothychu 發表於 2015-6-18 14:35

我都知之前有ching去過利高搞換sim ,但係我想買張新嘅,簡單啲

我都知之前有ching去過利高搞換sim ,但係我想買張新嘅,簡單啲  

...
ckleung0923 發表於 2015-6-18 15:33

佢已經出貨俾街舖(因為我已經係間新開細電話舖買咗佢一千零一張張全新嘅印印4G 30/6/2016前啟動),只係應該有好多街舖仲有3G版 sell 唔去,未入4G賣

。。。。

佢已經出貨俾街舖(因為我已經係間新開細電話舖買咗佢一千零一張張全新嘅印印4G 30/6/2016前啟動) ...
QAFHK 發表於 2015-6-18 17:38

之前好似有人失敗,所以我都唔敢再做死士

你個講法都好合理。
咁請問ching仲有無廿蚊5日玩?
同埋會唔會頭尾都加1日?

之前好似有人失敗,所以我都唔敢再做死士  

你個講法都好合理。
咁請問ching仲有無廿蚊5日玩?
同 ...
ckleung0923 發表於 2015-6-18 18:54

你自己都有答Ans

每日頭100M不限速

你自己都有答Ans

每日頭100M不限速
note3028 發表於 2015-6-18 19:07

就係手上無卡所以唔肯定