請問csl kumusta ka 咭點增值?

今日起鴨記買左csl kumusta ka $38

呢隻咭同hemat 咭有咩分別?

同埋如果增值? 是否一定要買指定的增值卷?

鴨記有無?

thanks!

我今日都買左2張慢用。
增值?要增值都用hehe 喇。
識玩,當然用完即棄。

我今日都買左2張慢用。
增值?要增值都用hehe 喇。
識玩,當然用完即棄。
greatedmond 發表於 2015-6-27 23:34

要增值都用hehe 喇???

即增值後唔可以再用$38/1g?

hehe 增值有30%送,你話邊隻抵?
不過我不嬲用完即棄

明白了
頭先打179179 activate 張咭, 原來係廣東話
而不是菲律賓話, 短訊都係中文

$38/1g 已經好平了,同埋原來唔可以網上增值

P.s 依家csl 把聲變左同pccw 一様

Hehe$38/1g/送1g

via HKEPC Reader for Android
lazyking 發表於 2015-6-28 12:47

張咭開一至兩個鐘左右,就有sms 話連續10 個月,每個月送200mins 通話
開咭送1g 30日,連埋$38 1g, 即係有2g

打電話係廣東話錄音(pccw 把女人聲)

同埋sms 係用英文,而不是菲律賓語

不過下載只有3.6mb , 不是7.2mb

反而我另一張one2free 舊咭,話就話7.2mb, 實際上可以有80mb

我張one2free 舊咭寫one2free

而kumusta ka 寫kk csl, 所以唔知kk csl = pccw?

可以上佢個儲值卡頁網上增值又或者PPS, ATM 都得