買咗Network3想問問

啱啱買咗一張面額$200嘅network3,阿姐寫咗組code响面話係開卡嘅,依家睇返阿姐寫嘅code係開$188/30日,請問如果我只係想$48/1GB咁連住開黎用,係唔係唔使理佢寫嗰組code,直接打$48/1GB嗰組code開卡便可?謝謝幫忙!

直接打$48/1GB嗰組code開卡便可

$48/1GB嗰組code....*127 * 748 #

啱啱買咗一張面額$200嘅network3,阿姐寫咗組code响面話係開卡嘅,依家睇返阿姐寫嘅code係開$188/30日,請 ...
irhk 發表於 2015-6-28 16:54

阿姐想你快d用完,幚佢買過張

直接打$48/1GB嗰組code開卡便可

$48/1GB嗰組code....*127 * 748 #
bkuop 發表於 2015-6-28 18:23

阿姐想你快d用完,幚佢買過張
pooh_tigger 發表於 2015-6-28 18:30

唔該哂兩位 ching!如果無睇清楚同問清楚就跟佢咁講開卡,真係嘥咗

唔該哂兩位 ching!如果無睇清楚同問清楚就跟佢咁講開卡,真係嘥咗

...
irhk 發表於 2015-6-28 21:50

部份檔主sell 這張咭為3 台/ 一個月無限數據,估計寫$188/ 30 days 申請code 俾Ching (p.s. 3台這張好似是 3GB fup)

係咪真係收到 4G LTE

NETWORK III 賓卡都係行4G NETWORK嗎?

係咪真係收到 4G LTE
wukw 發表於 29/6/2015 11:12

當然收到啦
利申:用緊

...
irhk 發表於 2015-6-28 21:50

$48/1gb 可以用幾耐?