3台延續儲值卡有效期大法

唔想係原來off topic post 講,而家開新post繼續。
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page=69#pid33516478

我有張3台國際漫遊循環卡($45含$155,最近好似加左價$50)原本24/7到期,聽有ching講呢個方法可延長羊年,半個月前試左,當時$1係增值左,但有效期一直冇變,張卡一直放低到今日,發現有效期真係延長到2016年1月,係呢度先謝過有關ching先,不過真係等左好耐先講延長左

代"你老闆"多謝你嘅匯報

我外父用緊2G卡,7月25日,到期,仲未延到

一年前已知白金卡唔得

一年前已知白金卡唔得
tamchicken 發表於 2015-7-12 15:02

白金卡全部都得

白金卡全部都得
pooh_tigger 發表於 2015-7-12 22:54

咁我嗰張白金卡唔得囉. 每次到期前幾日我都會先增$1試下, 但到左2次期都係用唔到呢招囉.
巴基, $200卡係得既.

3台核武卡OK

我張白金咭原本7月9日到期,我冇增值過,但在7月頭都發覺有效期自動變為2016年1月頭。我估全部白金咭都是這種情況

咁我嗰張白金卡唔得囉. 每次到期前幾日我都會先增$1試下, 但到左2次期都係用唔到呢招囉.
巴基, $200卡係 ...
tamchicken 發表於 2015-7-13 06:39

到期前幾日係唔得,到期前1個月到,增值1元,過2日到帳,未有延期,到到期日前10日左右,會加多180日,我有4張白金卡(差不多相連兄弟姐妹號碼),都得左

客戶號碼是否電話號碼?

via HKEPC Reader for Android