如意香港通依家是否冇得賣啦?

search左好耐

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2193949

藍色新版ssp仲有冇?實左名又即係點解

search左好耐

藍色新版ssp仲有冇?實左名又即係點解
靚仔007 發表於 2015-7-14 20:55

如果錢對你唔係問題嘅話,絕對買到

via HKEPC Reader for Android

如果錢對你唔係問題嘅話,絕對買到  

WING1888 發表於 2015-7-14 21:00

咁即係買唔到了
連淘寶都唔太覺
上深圳會唔會有?

咁如果想keep一個大陸號碼for收SMS用
唔淘實的話
最抵既方法係咪去ssp買中移動一卡兩號儲值卡(灰色個隻)?

咁即係買唔到了
連淘寶都唔太覺
上深圳會唔會有?
靚仔007 發表於 2015-7-14 21:04

而家只喺桂林街檔見到$3xx up

樓主唔介意只係一卡一號既話,可以買毛卡代替

毛卡冇來電顯示,而且唔係隻隻毛卡有電話功能及可以喺香港有漫遊。
建議上淘寶買聯通從化0月租卡

我見到真正0月租50蚊 10蚊月租可取消果隻. 淘寶有得賣 .

如意香港通      
            含50元话费,10元月租每月送100兆3G省内流量,      
全国打055元每分钟接听040元每分钟全国打香港2元每分钟   

我見到真正0月租50蚊 10蚊月租可取消果隻. 淘寶有得賣 .
suiyan 發表於 2015-7-14 22:18

師兄介唔介意俾條link?
我搵左好多都係要俾不能取消既來電顯示費

毛卡冇來電顯示,而且唔係隻隻毛卡有電話功能及可以喺香港有漫遊。
建議上淘寶買聯通從化0月租卡  ...
wukw 發表於 2015-7-14 22:10

我見好多賣家花多眼亂
有D驚俾人昆