[測試] 數碼通 $98 384kbps 限速測試

係二手區賣出之前留個測速記念先

張卡係數碼通外傭儲值卡開 $98 限速plan 既測試。同人仔既主要分別係係放工時間MTR竟然上到網, load空氣既地方剩番 d 必死位

回覆 1# wahyan

你係SMT SAHABAT個隻? 定係SMT賓賓卡?
開通 98 PLAN要按咩CODE?

回覆  wahyan

你係SMT SAHABAT個隻? 定係SMT賓賓卡?
開通 98 PLAN要按咩CODE?
ckcleung 發表於 2015-7-18 16:14

依張係賓卡黎
你唔係玩緊全速3g同4g半日咩?

回覆 3# wahyan

我未開始玩架.因為未搞通SAHABAT玩半日PLAN個張係邊張, 尋日買左張50蚊既,睇完說明書又唔似玩到半日PLAN. 未搞通成件事

边有咁易 D 半日卡係反Sim 檔師兄攪出來 人地獨家生意來

回覆 5# hostelworld

唔係哦,我記得SMT以為係有咁既PLAN出過的.
但我懷疑唔再出新PLAN,家陣只有舊用戶不斷續約先仲有的

回覆  hostelworld

唔係哦,我記得SMT以為係有咁既PLAN出過的.
但我懷疑唔再出新PLAN,家陣只有舊用戶不 ...
ckcleung 發表於 2015-7-18 17:52

要印去糖街開
https://m.facebook.com/sahabatsetiasmartone?fref=ts&refid=17&_ft_=top_level_post_id.947015888675131&__tn__=C

回覆 7# se126

即係荃灣直銷都得?

要印印開既......

THX,完全了解啦.

回覆  se126

即係荃灣直銷都得?

要印印開既......

THX,完全了解啦.
ckcleung 發表於 2015-7-18 18:14

直蕉係CSL

我都用緊smt 98蚊 plan,好慢,準備跳台。