讚---大埔中心HKT店的店員

有張本地儲值卡是正常Sim俾小孩子用,架手機爛左買新機全是Micro Sim,去左上水粉嶺的HKT店話麻煩店內的仁兄仁姊换Sim,D店員睇都唔睇一係話無卡一係話無得換懒過鬼做都唔做。上網去HKT客服只叫留電等有卡先通知,有無攪錯上千億公司無卡?!如果覺得儲值卡無$賺咪唔好推儲值卡LOR,做得就無理由咁稼!咁喬今日去大埔中心,見到有間HKT入去即管問下,個哥哥仔好用心入房找卡,但要左試右試先Port到,全程煩左他同上级十幾分鐘亦全無黑面兼有講有笑,要知換卡不似賣野/PLAN無單開的,所以我一定要寫咁大篇野唔該他。讚的是員工,但真要吊下呢D濕鸠電訊公司!

你最緊要寫信去佢公司表揚佢同插下另一邊。

有張本地儲值卡是正常Sim俾小孩子用,架手機爛左買新機全是Micro Sim,去左上水粉嶺的HKT店 ...
kypywk 發表於 2015-7-18 18:55

我試過係銅鑼灣店一次過換兩張 hello std sim 去micro sim都冇事

有張本地儲值卡是正常Sim俾小孩子用,架手機爛左買新機全是Micro Sim,去左上水粉嶺的HKT店 ...

C兄, 我上次都投訴 HKT 粉嶺門市d 員工態度差, 是直接 pose系 PCCW-HKT facebook, 佢地 d CS 即刻先會回應的和說對吾住
https://www.facebook.com/pccwcs?fref=ts

有佣分就烚熟面囗 冇佣執就關人九九

回復 5 #fxffx

班人渣係咁架姐 只有錢有單先當你係人 無錢搵就叫客食屎

難得樓主搵到好人

via HKEPC Reader for Android

有張本地儲值卡是正常Sim俾小孩子用,架手機爛左買新機全是Micro Sim,去左上水粉嶺的HKT店話麻煩店內的仁兄仁姊换Sim,D店員睇都唔睇一係話無卡一係話無得換懒過鬼做都唔做。上網去HKT客服只叫留電等有卡先通知,有無攪錯上千億公司無卡?!如果覺得儲值卡無$賺咪唔好推儲值卡LOR,做得就無理由咁稼!咁喬今日去大埔中心,見到有間HKT入去即管問下,個哥哥仔好用心入房找卡,但要左試右試先Port到,全程煩左他同上级十幾分鐘亦全無黑面兼有講有笑,要知換卡不似賣野/PLAN無單開的,所以我一定要寫咁大篇野唔該他。讚的是員工,但真要吊下呢D濕鸠電訊公司!
請問可否發佈有關SIM card相片?

呢間公司就算你想port個number去Pre-paid card 佢都會話係無sim, OK, 就信你無,但無sim 又唔會同你reserve,已blacklist.

玩prepaid MNP / 換卡都係人仔台好......

玩prepaid MNP / 換卡都係人仔台好......
癲羊 發表於 2015-7-18 23:59

請教帶這張PCCW大卡主套轉去人仔台玩儲值卡受唔受玩架?