數仔老印178 VS 紅咭48???

是這樣的,老印178的服務時間是半日(而且還是非打 J 時間)其餘時間地獄,可是紅咭48是全天候服務,以鴨記100元3張計,全月大約4百幾,還不知道大量購買會便宜多少。。。。。唉,總之數記D嘢。。。。真喺任你點計都無咩著數。。。。。

是這樣的,老印178的服務時間是半日(而且還是非打 J 時間)其餘時間地獄,可是紅咭48是全天候服務,以鴨記 ...
newmanhkepc 發表於 2015-7-25 22:20

仲咩唔開 188 3G全日

數記3G吾係個個地區都好快,唐樓密集地區晚上速度極慢

疑似檔主?

仲咩唔開 188 3G全日
千葉涼平 發表於 2015-7-26 03:45

looking for one in trading square but as always no offering.
any help?

looking for one in trading square but as always no offering.
any help?
Dijeridu 發表於 2015-7-26 08:01

你有無朋友有工人呀
如果有就可以叫佢幫你出
因為呢張卡比較難入手,
真係好少見人放呢張卡。

eiji_toe

你有無朋友有工人呀
如果有就可以叫佢幫你出
因為呢張卡比較難入手,
真係好少見人放呢張卡。

eiji_toe ...
eiji_toe 發表於 2015-7-26 08:13

i have none of these :
1. foreign domestic helper
2. friends with foreign domestic helper
3. actor's look plus a bottle of cxke.
only chance is in the open market, thanks.

回覆 9# lazyking

誰人疑似檔主?