本身用csl. 想帶no. 用csl. 儲值卡得吾得的?????

本身用csl. 想帶no. 用csl. 儲值卡得吾得的?????

唔得 1010/one2free/sun -> csl.儲值卡係不可以。

不如俾數碼窿賺小小會唔會好啲

唔得 1010/one2free/sun -> csl.儲值卡係不可以。
suiyan 發表於 2015-7-29 12:43

咁聯通及潤迅又是否可以帶過去?遲2個月我又要帶過去!

leewe 發表於 2015-7-29 11:43
我 csl. plan (其實是前 PxxW) 都今月尾剛約滿, 問 Pxxw-FB 官網 cs, 他們答 只可以過 csl. 本地儲值卡, 其它 7仔 8達通, Hello, Hemat 都吾得, 所以昨天我過咗去人仔 4G/3G 漫遊儲值卡 ...

3日前轉咗張, 好似上邊師兄咁講一樣
只可以轉做csl本地儲值卡
但我入到去話轉做儲值卡, 可能係咁, 佢就咁俾咗張全功能我

我 csl. plan (其實是前 PxxW) 都今月尾剛約滿, 問 Pxxw-FB 官網 cs, 他們答 只可以過 csl. 本地儲值卡, 其 ...
justylam 發表於 2015-7-29 13:38

請問,MNP淨系可以轉4G/3G 漫遊儲值卡,定係本地儲值卡/一卡兩號儲值卡都得?

suiyan 發表於 2015-7-29 12:43

sun去csl係可以,不過個號碼會變左飛線。

請問,MNP淨系可以轉4G/3G 漫遊儲值卡,定係本地儲值卡/一卡兩號儲值卡都得? ...
jc0604535 發表於 2015-7-29 15:26
無問外傭卡, 其餘人仔所有卡都應該可以 mnp ...