[操作疑難] 今日開人仔卡一直都有的第一次免費流動數據扣錢

今日開人仔卡一直都有的第一次免費流動數據扣錢

請問邊日取消左?

以後是否都無新卡免費
?

今日開人仔卡一直都有的第一次免費流動數據扣錢

請問邊日取消左?

以後是否都無新卡免費
? ...
58238 發表於 2015-7-31 12:01

2G 卡已經沒有第一次免費了

其他師兄
note3028

中級會員

今晚過左十二點就會啟用 kabayan 4g/3g.
睇下有冇新推廣。
timothychu 發表於 2015-7-10 23:34
Refill Bonus Extra 20%

回覆 引用 報告 TOP
timothychu

進階會員

Refill Bonus Extra 20%
note3028 表於 2015-7-12 19:15

最衰只限增值券至有 +20%
timothychu

進階會員

2G 儲值卡 第一次開 $38 繼續免費。

初級會員

今日开咗張人仔 2G 儲值卡 首次開 $38 30日,只送首兩日,冇短訊話送多30日,仲立即刻扣錢,而家得番6蚊!
timothychu

進階會員

今日开咗張人仔 2G 儲值卡 首次開 $38 30日,只送首兩日,冇短訊話送多30日,仲立即刻扣錢,而家得番6蚊! ...
80088008 發表於 2015-7-16 14:18

多謝報告實況

15日有
16日取消左
   31日取消左

無用

用港澳台 pxxw綠卡

2G 卡已經沒有第一次免費了
timothychu 發表於 31/7/2015 12:11

是否$48嗰張!?
我昨天第1日開卡,剛才收sms話我首2天的免費data將會喺8月1日到期。

我都唔知道首2天有免費data!!!

是否$48嗰張!?
我昨天第1日開卡,剛才收sms話我首2天的免費data將會喺8月1日到期。

我都唔知道首2天有 ...
card_captor 發表於 31/7/2015 13:06

首2天有免費data其實包裝上面有寫架噃
不過30天個優惠就真係過左期啦

首2天有免費data其實包裝上面有寫架噃
不過30天個優惠就真係過左期啦
hahahalpc 發表於 31/7/2015 13:28

我去門市搞MNP,姐姐淨係俾左張卡我,無包裝……

我去門市搞MNP,姐姐淨係俾左張卡我,無包裝……
card_captor 發表於 2015-7-31 14:07

MNP 用既卡冇包裝, 但你可以索取說明書

MNP 用既卡冇包裝, 但你可以索取說明書
timothychu 發表於 31/7/2015 14:28

我無諗過呀,只係一心想轉number去儲值卡就算! XD
我喺另1個post都分享過… 本來想轉去csl(因為懶行出去…),點知俾2間csl玩我,嬲嬲地走入隔離中移動,唔使排隊15分鐘搞掂