請問有無一年有效期的儲值卡介紹?

請問有無一年有效期的儲值卡介紹?
用途只是申請一個用一年的whatsapp。
平時已有其他電話卡用。
所以不需數據及通話分鐘, 當然有也無防, 不過愈平愈好。
謝謝!

Hello card, $38 半年, $20 extend 半年

即是一年的成本只是$58, 感謝! :good:

Hello card, $38 半年, $20 extend 半年
oliverkof 發表於 2015-8-5 15:03

用儲值咭個號碼黎開個 whatsapp account?
第日張咭你唔用時,呢個號碼會重新分配出黎比人用,
而那個用的人又用呢個號碼開 whatsapp account,
咁原本你用開既聯絡人的資料好似會比新用那個人睇晒!
三思三思!

謝謝你的提醒。

如果一年後我真是不用whatsapp account,  可能我要記得刪除埋whatsapp account。

剛剛看的
http://www.whatsapp.com/faq/zh_tw/android/21119703

您可以透過WhatsApp刪除您的帳號。
請注意!刪除帳號是一個無法回復的操作,我們無法還原被刪除帳號的資訊,請小心執行。
刪除帳號會導致以下情況
1. 您的 WhatsApp 帳號將被刪除。
2. 將您從您朋友的WhatsApp聯絡人列表中刪除。
3. 將您從所有參與的組群中移除。
4. 從您電話內刪除所有聊天記錄。
5. 刪除您的WhatsApp付費記錄。

而那個用的 ...
mayling 發表於 2015-8-5 16:52

而那個用的 ...
mayling 發表於 2015-8-5 16:52

我都試過有這經歷,我叫佢唔該刪除哂我d 聯絡。

oliverkof 發表於 2015-8-5 15:03

好吸引,但在csl官網找不到有此offer!

謝謝你的提醒。

如果一年後我真是不用whatsapp account,  可能我要記得刪除埋whatsapp account。

剛剛看 ...
andyngitc 發表於 2015-8-5 17:39

不用客氣!

回覆 7# sry888

http://www.hkcsl.com.hk/en/Hello ... hilippines-Connect/

回覆  sry888
oliverkof 發表於 2015-8-5 20:58

got it, thx