3台月費PLAN 想帶NUMNER去其他台 儲值卡 1個月 過冷河

3台月費PLAN 今年9月中到期,唔打算續約(打算等IPHONE劏機PLAN

想請教CHING,有無得帶NUMNER去其他台 儲值卡 1個月 過冷河

(會用DATA),邊張卡         抵玩,唔該晒CHING

plz

請教

need 2 months 冷河 now

3台月費PLAN 今年9月中到期,唔打算續約(打算等IPHONE劏機PLAN)

想請教CHING,有無得帶NUMNER去其 ...
qwe1qwe 發表於 2015-8-7 20:51

轉去smt儲值卡...50蚊..
但如果你要再返去3台..要問清楚..
因為有期限的...

轉去smt儲值卡...50蚊..
但如果你要再返去3台..要問清楚..
因為有期限的... ...
charcsc2000 發表於 2015-8-10 11:49

可以帶NUMNER轉去smt儲值卡?
唔該CHING

可以帶NUMNER轉去smt儲值卡?
唔該CHING
qwe1qwe 發表於 2015-8-11 21:05

可以...上台或儲值卡都得...如果你唸唔到轉咩台先..
首選一定係smt..因為只需50蚊..
但cmhk要$100...
然後再慢慢唸...或等iphone plan...好多人都係咁做..

回覆 7# charcsc2000

明白,唔該晒ching

(Sent from HKEPC iPhone app)

然 ...
charcsc2000 發表於 2015-8-12 11:09

想問多樣野,3hk 9月10到期,咁smt 儲值卡 啓動日期 係咪9月11? 要唔要 提早 打去3hk講 唔續約,要提前幾耐通知?
返緊工 唔方便 打電話問,唔該ching,thx so much

(Sent from HKEPC iPhone app)

然 ...
charcsc2000 發表於 2015-8-12 11:09

數仔儲值卡通話及上網點計?的士唔該