[操作疑難] 3 企業 續約 $258

仲有2-3個月到期
今日收到offer 298+18-40 =$276
講左唔使又offer個$258 2年 6Gb無限

下個月會續netvigator 有張6Gb 一年卡

續唔續3 好?
Ps.  用緊2張 3 iphone 5劏卡 $118, 一張電話用一張tablet用

回復 1 #EVIS

唔要

我個SALES只肯開$276。。。

我都係11月到期,用緊兩年前118無限iPhone plan, D sales 依排係咁打來比D offer 同樓主一樣,不過多咗個$18x蚊,包 2.5Gb,考慮中

我都係11月到期,用緊兩年前118無限iPhone plan, D sales 依排係咁打來比D offer 同樓主一樣,不過多咗個$1 ...
bassfranky 發表於 2015-8-18 19:18

2.5gb唔夠用啦

仲有兩三個月到期
梗係到時先至 join iphone 6s 劏咭 plan

一日未續
一日選擇權仲在手
可以慢慢揀 plan 甚至跳槽

我見有人offer 3 corp plan 218/6GB 24months
不過唔知包唔包18

我見有人offer 3 corp plan 218/6GB 24months
不過唔知包唔包18
小子 發表於 2015-8-19 05:41

呢個plan 係要指定公司員工先可以出

不過唔知包唔包18
小子 發表於 2015-8-19 05:41

新舊客都唔同…

仲有2-3個月緊係等iphone plan