求指教:最平價錢一個月或更短本地上網儲值咭

想請教師兄們:

晏D想過鴨記搵張 prepaid,只係要求用到 3G 或 4G network (係 lite 版 速度慢都唔緊要),插副機試機用,最頂盡用一個月就夠晒了 (實際7日或14日都夠了)),唔會用到打電話 (試 call 都係10 分 8 分鐘)

請問最平最抵買既係咪 CMHK 面 80 鴨賣 5x 個隻 4G/3G 可以開個 3G lite plan 既儲值咭?

或師兄姐們有無第二隻更平既可以指教下小弟?(請問係咪信興姐檔都有得賣呢?)

謝各位師兄姐指教指教

呢度d師兄唔多鍾意伸手黨

Pccw hkt green cover card @ $35 @ SSP

呢度d師兄唔多鍾意伸手黨
pooh_tigger 發表於 2015-8-19 21:58

喔!唔好意思,小弟其實有上各網絡商網站睇過下 D prepaid sim data價錢,同爬左小小文(當然各位師兄姐經常提及其他類型例如 hello 咭等小弟就唔太明白),先再睇下各師兄姐們會否有其他意見,如引起各位師兄姐不快,請接受小弟致歉

Pccw hkt green cover card @ $35 @ SSP
timothychu 發表於 2015-8-19 22:01

感謝師兄資料,小弟昨午熱到跳舞時間時到左鴨記買左 CMHK 80蚊面值個隻card(實價55),反而無留意到師兄提及呢隻card,遲下再過鴨記時八下呢隻card先,感謝師兄資料

想請教師兄們:

晏D想過鴨記搵張 prepaid,只係要求用到 3G 或 4G network (係 lite 版 速度慢都唔緊要), ...
nothingspecial 發表於 2015-8-19 06:16

去攞1兩張i-sim嚟用啦,唔使錢,7日有效。

去攞1兩張i-sim嚟用啦,唔使錢,7日有效。
LKF 發表於 2015-8-20 16:44

其實邊度有得

timothychu 發表於 2015-8-19 22:01

SSP有檔賣緊$30

其實邊度有得
eeeuser 發表於 2015-8-20 17:03

http://www.i-sim.com.hk/distribution-tc/

LKF 發表於 2015-8-20 23:14

本地香港人會唔會唔俾攞