公司用 (電話咭用來whatsapp)

試下個效果先,所以暫時唔想上台~主要用來收d客既whatsapp ,電話好少會打
一個月500MB~1GB夠晒
想問邊張儲值卡岩用?
另外,如果遲d 要變長用~  用落既儲值卡係咪都可以長用? (即係冇話去到邊日就過期咁,因為唔想成日轉號碼,避免d客唔記得)

要係街收whatsapp?你都係買番啲穩陣既正規野好啲。哩度啲平卡有啲會收得唔好loaf空氣

要係街收whatsapp?你都係買番啲穩陣既正規野好啲。哩度啲平卡有啲會收得唔好loaf空氣 ...
bbsunny 發表於 2015-8-20 11:06

謝謝
咁樣請問有冇邊種卡推薦?

試下個效果先,所以暫時唔想上台~主要用來收d客既whatsapp ,電話好少會打
一個月500MB~1GB夠晒
想問邊張儲 ...
kevinkok 發表於 2015-8-20 10:25

到期日就一定有㗎啦。
不過,只要你Keep住快夠半年就入一次錢,咁你咪可以無限期使用囉……

謝謝
咁樣請問有冇邊種卡推薦?
kevinkok 發表於 2015-8-20 11:08

買淨whatsapp嗰啲,$8一個月,7-11有售。

買淨whatsapp嗰啲,$8一個月,7-11有售。
buynaka 發表於 2015-8-20 15:06

有冇用過好似要18蚊月費喎,而且E價錢話張卡數據唔限用途,話用多會收錢,搞到我唔咁試,有張E價錢話18蚊一個月36可以上網(冇得睇視頻)好似好好玩咁

BTW我唔建議你買哩啲卡
到時出事有借口俾人話你做乜買哩啲卡

其實京信gold卡可考慮,增值有50%bonus,限速384,28蚊1G, 實除20蚊唔洗,長期工作用,皮費唔太貴,如要求速度用hehe

其實京信gold卡可考慮,增值有50%bonus,限速384,28蚊1G, 實除20蚊唔洗,長期工作用,皮費唔太貴,如要求 ...
格拉底 發表於 2015-8-21 15:39

幾時開始增值有50%bonus?