國際電訊CORP PLAN

好似係租用CSL, 唔知有無人用過呢個台?
都幾貴下, 希望IPHONE出有CSL, 3HK既CORP PLAN

$158 3GB?
人地$118 5GB

無得比,118係未所有公司員工都join到個plan先?

都幾貴下, 希望IPHONE出有CSL, 3HK既CORP PLAN
...
edenli 發表於 2015-8-23 22:19

有無公司官網?

係乜公司黎, 好似未聽過?

價格一定係現時最平(有更好接收及平的選擇我都想但真係無!),但有無資格上得到又是另一回事,我上個月已辦上台下個月生效後才答到你有無分别!

...
edenli 發表於 2015-8-23 22:19

搵過官網,無講有呢d plan?
http://www.globalcall.com.hk/ch/index.php

不過睇黎csl(454-00)與(454-19)應會向租佢地網的mnvo商開放4G網,遲下比較多人用的聯通、潤迅、EASYCALL、現代電訊、甚至中港通等都收到4G

用緊, 速度OK

$248 6GB, 舊csl都係呢個plan , 但係啱啱嗰個27號到期我無續約, 而家csl上咗 298 5GB 我無理佢, 如果個plan有得用就正