[操作疑難] 請推介用一個月概儲值卡

黎緊有fd黎香港十幾日, 想搵張prepaid用
一個月, 一定要有得tethering

係唔係買張hello就已經OK呢?

黎緊有fd黎香港十幾日, 想搵張prepaid用
一個月, 一定要有得tethering

係唔係買張hello就已經OK呢? ...
alexwang 發表於 2015-8-26 15:44

hemat

十幾日/ 一個月?

唔使keep number既話,hehe好過hello

十幾日/ 一個月?
sdds 發表於 2015-8-26 16:32

我見通常只係十日為一單位, 直接一個月算
而且佢地可能黎港一個星期, 返大陸玩完再落返黎, 一個月廢事煩

hemat
格拉底 發表於 2015-8-26 16:09

hemat仲係唔係限速, google舊時D文話要抽卡先高過384
同埋我一個月無限 ($98), 係唔係買一張卡再買儲值$50 (+30%=>$65)就OK?

新手唔識, 感謝

而且佢地可能黎港一個星期, 返大陸玩完再落返黎, 一個月廢事煩
...
alexwang 發表於 2015-8-26 16:50

港澳游(14日/ 5GB FUP)、Hemat(1個月/ 2GB)、3(1個月/ 3GB FUP)

Hehe有上網加二百分鐘電話,基本完勝

...
alexwang 發表於 2015-8-26 16:50

近排佢4g限700k3g3.6,我冇再測速。但係黎十幾日應該夠啦。

借俾佢部機應該都係得3G, 而且都係做paper, 應該夠哂, 感謝各位