點解好似無人談論4G非限速既卡?

如題

因為APPLE 6S黎緊,想買張4G卡係公司睇下搶唔搶到第一水.........

但好似無咩人DISCUSS,請問有無CHING可以介紹下4G卡(唔限速,唔好太貴) 用1G都夠~

數碼通$48卡幫到你!

123儲值卡都有全速卡, 用到4G LTE-A,比數記更快

123儲值卡都有全速卡, 用到4G LTE-A,比數記更快
hehan17 發表於 2015-9-1 00:50

請問邊張123儲值卡行到 4G LTE-A?

用緊network 3 4G個張
唔覺得特別快
但接收好過之前用3G個d card

via HKEPC Reader for Android

用緊network 3 4G個張
唔覺得特別快
但接收好過之前用3G個d card

via HKEPC Reader for Android ...
sneakaholic 發表於 1/9/2015 09:32

Network 3 4G開套餐
其實最高行42Mbps

請問邊張123儲值卡行到 4G LTE-A?
Midas 發表於 2015-9-1 08:58

https://www.hkcsl.com/tc/csl-Local-Prepaid-SIM-Card/

回復 6 #hahahalpc

可能係3既network問題
明明同一位置都係csl快d
不過load air既情況明顯少過之前

via HKEPC Reader for Android

hehan17 發表於 2015-9-1 11:04

請問呢張卡喺鴨寮街賣幾多錢?  

CSL 卡

講真,唔限速4G好易唔小心好快就爆