幾日大陸用上網卡,求推薦

上去廣東果度幾日,有無d平既卡推薦?
少電話多上網唔駛4g都ok,最少500mb
越平越好

via HKEPC Reader for Android

上去廣東果度幾日,有無d平既卡推薦?
少電話多上網唔駛4g都ok,最少500mb
越平越好

via HKEPC Reader for  ...
joe6_6 發表於 2015-9-7 09:15

一次性使用,應該都係呢張啦。
http://hk.chinaunicom.com/mobile/20214

回復 2 #mdws2002

唔該師兄,係咪無再平少少(<$80),定係其實番去大陸果度先買係最平?
印象中大陸果度買過$60左右人仔連埋上網

via HKEPC Reader for Android

阿媽去陸旅行. 3日2夜. 買了這張. 鴨記, HK58.

開了35一個月100M. 無問題. BTW, 好似有7日500M, 唔記得點計法.

回復 mdws2002

唔該師兄,係咪無再平少少(
joe6_6 發表於 2015-9-7 10:57

大陸買卡要實名際,到時可能又要你填呢樣又要影印證件。
仲有冇得俾完錢就攞張卡走,依家就唔清楚啦。

當然,你係大陸買到張卡,再開返大陸嘅Plan,係有機會平過樓上嗰張嘅。

阿媽去陸旅行. 3日2夜. 買了這張. 鴨記, HK58.

開了35一個月100M. 無問題. BTW, 好似有7日500M, 唔記得點 ...
devil226 發表於 2015-9-7 11:03

這張跨境王儲值額只有$66,要增值才可以開$78/ 7日/ 500MB

正所謂,家有一條毛,全國毛難度

我上个月系SZ街細店買9元500M,一个月的卡,
卡有5O元,
有号碼挑,
35一5O一1OO
當然選35元最平,号碼吾靚,最抵玩。

回覆 6# sdds

OH. 都係CHING識野. 我不懂, 求其買. 還以為可以夠開兩個月(35X2)玩吓.