[操作疑難] 神州行香港卡, 已換USIM, 如何重開4G?

神州行香港卡,  已換USIM, 開通 $20/300MB plan, 但不能上4G, 客服話香港卡是特別卡, 不能開通4G, 真的嗎?

以前其他CHing回答
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2205136

神州行香港卡,  已換USIM, 開通 $20/300MB plan, 但不能上4G, 客服話香港卡是特別卡, 不能開通4G, 真的嗎?
...
moslwc 發表於 2015-9-8 14:17 [url=http://www.hkepc.com/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=33909882&ptid=2226875][/url]

我張可以,50M紅包使用中

请问该卡在香港能上网吗

请问该卡在香港能上网吗
apliucard 發表於 2015-9-9 06:38

不能

回覆 2# note3028

請問 Ching 你幾時換 USIM? 另外你是否曾開通 19元4G流量王?

我打過去HOTLINE問過,話唔得.....

回覆  note3028
    請問 Ching 你幾時換 USIM? 另外你是否曾開通 19元4G流量王? ...
moslwc 發表於 2015-9-9 09:43
今月6月12日在店仔買,即買即到羅湖口岸店換4G卡

點敢轉19蚊4G流量王,怕沒收一卡兩號

我有張30蚊月租4G流量王,轉了做19蚊4G流量王

我同樓主既情況一樣,用唔到4G

Ching,你果个4G服務功能(代辦)點樣加架?我發覺冇依項,其他一樣

我同樓主既情況一樣,用唔到4G

Ching,你果个4G服務功能(代辦)點樣加架?我發覺冇依項,其他一樣 ...
waiwai 發表於 2015-9-9 19:13

咁即係我好彩,我乜都無做過