想買星馬數據卡,幫幫忙解答一下

上網爬左爬見到有C兄話鴨記有賣新加坡,馬來西亞用到既 123 鬼卡
想問問姐係邊款? 同電話佬講買星馬鬼卡就OK?
去5日,

同埋補充 用緊ip6 最好唔洗自己剪

上網爬左爬見到有C兄話鴨記有賣新加坡,馬來西亞用到既 123 鬼卡
想問問姐係邊款? 同電話佬講買星馬鬼卡就O ...
改咩名好 發表於 2015-9-8 22:24
到達當地購買

鴨記開心咭,7天新加坡(5GB)和馬來西亞(3GB)漫遊數據共用,有齊3 種不同SIM 咭設計

到達當地購買
octopusman 發表於 2015-9-8 22:33

呢個都有得諗 不過上網睇當地買要自己剪卡

鴨記開心咭,7天新加坡(5GB)和馬來西亞(3GB)漫遊數據共用,有齊3 種不同SIM 咭設計 ...
sdds 發表於 2015-9-8 22:57

請問C兄開心卡全名?  7天5GB又太多了 價錢大約?

https://www.hkcsl.com/tc/APAC-Roaming-Prepaid-SIM-Card/

5日漫遊流動數據通行證: $198 ( 500MB, 5日 ),漫遊地區包括中國、澳門、日本、南韓、馬來西亞、新加坡、台灣及泰國

呢個都有得諗 不過上網睇當地買要自己剪卡
改咩名好 發表於 2015-9-8 23:14
3合1 SIM,按此

Singtel card 只可以係新加坡用.....過到馬拉可能無反應....................................
咁當然過到馬拉又買就另計..................

我上次新加玻+馬拉LEGOLAND 都係買CSL 7仔果張5日CARD, 兩邊連線無問題.
新加坡用SINGTEL. 馬拉用MAXIS?? (唔SURE)

請問C兄開心卡全名?  7天5GB又太多了 價錢大約?
改咩名好 發表於 2015-9-8 23:15

#開心電訊  #$150